Farmer Camp - Landbrugsskolen Sjælland, Høng

  1.-4. juli
  Landbrugsskolen Sjælland, Finderupvej 8, 4270 Høng

Er du mellem 12 og 16 år? Er din store interesse landbrug? Vil du gerne mødes med andre, som har den samme interesse, som dig? Har du mod på at indgå i fællesskabet og få nye venner? Har du en drøm om at blive landmand? Hvis du kan sige ja til nogle af spørgsmålene, så skal du da på Farmer Camp 2024 på Landbrugsskolen Sjælland. 😊 I starten af skolernes sommerferie fra d. 1. juli til 4. juli afholdes sommerens fedeste camp – nemlig Farmer Camp 2024 på Landbrugsskolen Sjælland i Høng.

 Køb din billet nu 

Farmer Camp er fire dage sprækket med geniale aktiviteter, som helt sikkert vækker din indre landmands interesse. Fokusset er på landbrug - så der vil være aktiviteter med maskiner, kvæg, mark og grise og meget andet. Herudover vil du også få mulighed for at save, skrue og samle i værkstedet og at lave naturvidenskabelige forsøg. Desuden vil der være en masse aktiviteter, hvor vi bare skal hygge og nyde fællesskabet.

Foruden alle aktiviteterne på Landbrugsskolen Sjælland i Høng, skal vi også på ture ud af huset. Her skal vi på bedriftsbesøg og møde landmænd.

Kort sagt - Du oplever alt det fede ved at gå på landbrugsskole. Du bliver indkvarteret på dobbeltværelse og bor på skolen i de 4 dage.

For at give dig den bedste oplevelse, vil vi inddele jer i aldersgrupper. På den måde sikrer vi, at aktiviteterne bliver tilrettelagt, så I alle bliver udfordret under trygge rammer 🙂

Og nårh ja, du får også en t-shirt.

Husk at følge med på skolens Facebookside, hvor vi løbende kommer med de seneste opdateringer vedrørende Farmer Camp:

Link direkte til Facebookbegivenheden 

Køber du inden jul, får du rabat på prisen. Prisen er 1.450 kr. indtil jul. Herefter er prisen 1.550 kr.

Når billetten er købt, kontakter vi dig på mail for at få lidt mere viden om, hvem DU er. På den måde, kan vi bedre planlægge campen efter deltagernes ønsker. Her vil vi også sende yderligere informationer om Farmer Camp 2024 😊

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Laura på lso@rts.dk

 Køb din billet nu 

Få mere at vide om Landbrugsskolen Sjælland

Se Landbrugsskolen Sjælland hjemmeside: lssj.dk


Du finder os her

Logo - Landbrugsskolen Sjælland

 

Udskriv

ROSKILDE TEKNISKE SKOLE

 Til forsiden

 

Roskilde Tekniske Skole
(postadresse og administration)
Postboks 132, Pulsen 10
4000 Roskilde

 46 300 400

 Mandag-torsdag kl. 8-15.30
 Fredag kl. 8-14

Kr. Himmelfart 9-10. maj lukket
Grundlovsdag 5. juni kl. 8-12

 rts@rts.dk

CVR-nr. 44053128
EAN-nr. 5798000556874