Regionsmesterskab for vvs-energispecialister

Regionsmesterskab for vvs-energispecialister

Fire talentfulde vvs-energispecialister fra Roskilde Tekniske Skole, CELF og EUC Sjælland dystede om én plads til DM i Skills 2024. 

Fire talentfulde vvs-energispecialister fra Roskilde Tekniske Skole, CELF og EUC Sjælland dystede om én plads til DM i Skills 2024. 

Den 7. og 8. november dystede fire unge vvs-energispecialister til regionsmesterskabet, som blev afholdt på Roskilde Tekniske Skole. En deltager kunne gå fra mesterskabet med en billet til konkurrencen for vvs-energispecialister til DM i Skills 2024 – danmarksmesterskaberne for unge håndværkere.  

Opgaven var en gasinstallation, hvor der også skulle laves bl.a. varme til radiator og gulv samt en vandinstallation. ”Det gælder om at prioritere sin tid”, forklarer Gustav Juul Andersen, som var en af konkurrencedeltagerne.  

Se video med Gustav hvor han forklarer opgaven, kort efter han har afleveret:

VIDEO: Konkurrencedeltager Gustav fortæller om opgaven kort efter han har afleveret.
(Video: Roskilde Tekniske Skole)

De fire mesterskabsdeltagere havde kvalificeret gennem lokale skolemesterskaber. Udover de fire deltagere var der også en gæstedeltager fra CELF, som var med, udenfor konkurrence, for at prøve at deltage i regionsmesterskab.  

Imponerede dommere

Da slutfløjten lød blev opgaverne afleveret. De to dommere Rasmus Damsted Andersen fra Blik & Rørarbejderforbundet samt Dan Christiansen, som repræsenterede arbejdsgivere, gik i gang med at bedømme opgaverne.  

”To opgaver skilte sig ud blandt de flotte opgaver”, forklarer Rasmus Damsted Andersen i videoen her:

VIDEO: Dommer Rasmus Damsted Andersen fra Blik & Rørarbejderforbundet fortæller her, om de to opgaver, der skilte sig ud.
(Video: Roskilde Tekniske Skole)

Martin vandt finalepladsen

Da dommerne var færdige, og pointene talt sammen, stod det klart, at vinderen blev Martin Nadal, som tager uddannelsen som vvs-energispecialist på CELF og har læreplads hos Havnsø Blinkilde Blik & VVS ApS. Han kan nu se frem til deltagelse i DM i Skills 2024, som foregår i Roskilde den 18.-20. april.

Få mere at vide

Bliv vvs-energispecialist - tag vvs-energiuddannelsen

Se billederne 

 

 

Udskriv

ROSKILDE TEKNISKE SKOLE

 Til forsiden

 

Roskilde Tekniske Skole
(postadresse og administration)
Postboks 132, Pulsen 10
4000 Roskilde

 46 300 400

 Mandag-torsdag kl. 8-15.30
 Fredag kl. 8-14

Kr. Himmelfart 9-10. maj lukket
Grundlovsdag 5. juni kl. 8-12

 rts@rts.dk

CVR-nr. 44053128
EAN-nr. 5798000556874