Kæmpeværktøjer i Roskilde

Kæmpeværktøjer i Roskilde

For at give den rigtige stemning op til DM i Skills 2024 sætter Roskilde Kommune kæmpeværktøjer op. Værktøjerne er produceret af elever på Roskilde Tekniske Skole.

For at give den rigtige stemning op til DM i Skills 2024 sætter Roskilde Kommune kæmpeværktøjer op. Værktøjerne er produceret af elever på Roskilde Tekniske Skole.

Fredag den 5. april begyndte Roskilde Kommune at sætte kæmpeværktøjer op i Roskilde. Første stop var ved biblioteket, hvor en murerske i 2 meters højde blev placeret. Næste stop var Hestetorvet, hvor en pensel og en malerrulle blev løftet af kranvognen og efterfølgende monteret af eleverne, der har været med til at producere dem.

Se hvordan det foregik, da værktøjerne indtog byen:

VIDEO: Se hvordan det foregik, da værktøjerne indtog byen.
(Video: Roskilde Tekniske Skole)

Cirka 15 værktøjer bliver placeret i byen, alt sammen for at give den helt rigtige stemning og få skabt opmærksomhed om DM i Skills, som foregår på Dyrskuepladsen den 18.-20. april. Der er gratis adgang for alle – se mere på www.skillsdenmark.dk.

Et travlt efterår

Værktøjerne er produceret i efteråret 2023 af elever på grundforløb 1. De har brugt mange timer og kræfter på produktionerne, og det kan du læse mere om her: Kæmpeværktøjer præsenteret til fernisering

En af dem, som har været med til at bygge værktøjerne er Magnus, som synes, at det var en fed opgave: 

VIDEO: Magnus fortæller om byggeriet af kæmpeværktøjerne.
(Video: Roskilde Tekniske Skole)

DM i Skills 2024 i Roskilde

DM i Skills 2024 afholdes fra den 18. til 20. april på Dyrskuepladsen i Roskilde. Begivenheden samler dygtige unge fra landets erhvervsuddannelser. 78 fag er repræsenteret. 47 af dem er konkurrencefag, og gæsterne kan følge konkurrencedeltagerne helt tæt på. 31 fag er demonstrationsfag, der kan opleves og prøves. Der er gratis adgang for alle til DM i Skills. Se mere på skillsdenmark.dk og dmiskills.dk 

Se også: Roskilde Tekniske Skoles tema om DM i Skills: www.rts.dk/skills

Få mere at vide om uddannelsen

Grundforløb 1 - Det levende håndværk

Se billederne

  

Udskriv

ROSKILDE TEKNISKE SKOLE

 Til forsiden

 

Roskilde Tekniske Skole
(postadresse og administration)
Postboks 132, Pulsen 10
4000 Roskilde

 46 300 400

 Mandag-torsdag kl. 8-15.30
 Fredag kl. 8-14

Kr. Himmelfart 9-10. maj lukket
Grundlovsdag 5. juni kl. 8-12

 rts@rts.dk

CVR-nr. 44053128
EAN-nr. 5798000556874